Ingatlanközvetítő blog

Mindenki írjon ide, aki szakmabeli, aki eladó, aki vevő, akinek bármilyen tapasztalata van eladással-vétellel-bérléssel kapcsolatban!

Elérhetőség

Gondoltok-e például arra, hogy egy telefonhívásotok után mi történik? Fontoljátok meg, vajon szeretnétek-e időbeosztásotokat amiatt felborítani, mert érkezik egy érdeklődő, aki még el sem adta ingatlanát, aminek árából szeretne másikat vásárolni! Ez nem egy kívánatos helyzet, joggal nehezteltek majd az ingatlanközvetítőre!

Vágytok-e olyan látogatásra, mely mögött pusztán érdeklődés, nem valódi szándék áll? Melynek a valóságban csak az az oka, hogy az illetőnek szintén van egy hasonló ingatlanja és a vizit kizárólag a tájékozódás céljait szolgálja, vajon te mit kínálsz és mennyiért!

És végül mit szólnátok olyan "sáskahad"-hoz, akik egy majdani, esetleges vásárlási szándéktól indíttatva családostul tesznek látogatást mondjuk szombat délután hajlékodban?

Ugye egyiket sem kívánjátok? Nos hát eladóink sem!

Legyetek tekintettel a magánélet, az otthon szentségére és csakis valódi, közeli szándékkal szerveztessétek meg az ingatlanközvetítővel a lakásnézést! Gondoljatok bele, minden bemutatás reményt kelt az eladóban, hamis illúzióba ne ringassatok senkit!

És még valami ... az ingatlanközvetítő ideje is drága és ésszerűbben is fel tudja használni!

 

Címkék: open ingatlan konyha szoba ház lakás house ablak vevő ügyfél eladó otthon terasz erkély garázs ingatlanközvetítő kolléga motivált tájolás loggia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlankozvetito.blog.hu/api/trackback/id/tr931813527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása