Ingatlanközvetítő blog

Mindenki írjon ide, aki szakmabeli, aki eladó, aki vevő, akinek bármilyen tapasztalata van eladással-vétellel-bérléssel kapcsolatban!

Elérhetőség

Meglepő eset történt ma.

Két hete kötöttem szerződést egy helyes ingatlanra a XII. kerületben.

Hibája volt bőven, melyik ingatlannak nincs? Előnye is volt, persze.

Namármost, eladóm által meghatározott áron, illetve előzetes értékbecslésemre hagyatkozva közösen jóváhagyott, kicsit túlzott (de még elviselhető mértékben) áron.

Legutóbbi érdeklődő a hét végén újra szerette volna megtekinteni - most már azzal a családtaggal, aki ott akart volna lakni - , azonban eladó részéről szelíd(nek látszó) ellenállást éreztem, mintha húzta volna az időt. Sorozatban hívtam, semmi válasz. Reggel tudatta velem emailben, hogy igazából még nem is tudják, hogy el akarják-e adni, meg nekik is vannak jelöltjeik, meg még várjunk, stb.

Megdöbbentem. Most mi van? Megkötöttük a szerződést és vevőm - talán - tényleg vevővé akart válni. Eladóm nem engedte megmutatni az ingatlant.

Ilyenkor megáll az eszem...

Tudattam vele, hogy ezzel szerződést szeg. Ellenállt, kikérte magának ezt a vádat, pedig de...

Voltatok már így? :(

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlankozvetito.blog.hu/api/trackback/id/tr31982505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása