Ingatlanközvetítő blog

Mindenki írjon ide, aki szakmabeli, aki eladó, aki vevő, akinek bármilyen tapasztalata van eladással-vétellel-bérléssel kapcsolatban!

Elérhetőség

John kitartó ember volt, ha megismernék őt személyesen, meggyőződhetnének róla. A családja iránt érzett aggodalmához hatalmas tudni vágyás társult. Mindent meg akart tudni erről a szakmáról, hivatásról. Miért használom ezt a szót: hivatás? Később majd megértik...

John szorgosan rótta a métereket, kilométereket. Idővel nemcsak embereket, ingatlanokat ismert meg, de roppant hasznos ismereteket szerzett arról a környékről, melyet bejárt a hetek-hónapok alatt. Megtudta, mikor és milyen szempontok alapján építkeztek azon a környéken honfitársai. Megismerkedett a helyi építésügyi szabályokkal, rendeletekkel. Töviről hegyire elsajátította az építkezés tudományát is, nem volt olyan kérdés, amire ne tudott volna hozzáértőként nyilatkozni.

Amikor helyi rendezvényeket  hirdettek, ő ott állt a kapuban és szórólapokat osztott a nézelődőknek. Beszélt önmagáról is, ha kérdezték.

Lassan helyi nevezetességgé vált John, a maga szikár alakjával, nyílt személyiségével. Az emberek elfogadták őt, mint egy olyan szakembert, akinek a véleményét ki kell kérni, akire ingatlanjukat rá lehet bízni, aki segít majd nekik, ha a helyzet megérett rá.

Hogyan lett ebből a kezdetből sikeres karrier?

A következő részből megtudhatja!

kattintson!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlankozvetito.blog.hu/api/trackback/id/tr931847768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása