Ingatlanközvetítő blog

Mindenki írjon ide, aki szakmabeli, aki eladó, aki vevő, akinek bármilyen tapasztalata van eladással-vétellel-bérléssel kapcsolatban!

Elérhetőség

Egy ember Amerikában egykoron úgy lett ingatlanközvetítő, hogy nagy veszteség érte. Elvesztette az állását.

Mintha itt történt volna... :)                                                

Úgy érezte, kiszalad a föld alóla, hiszen neki is volt családja, gyermekei, hogyan fogja ezután őket eltartani, fizetni a számlákat, iskolát.  Elkeseredésében kiszaladt házából és gondolkodott, mit is tegyen. 

Nem adhatta fel, gyermekei, felesége számított rá, tudta, minél hosszabb idő telik el a csodavárással, annál nehezebben fogja tudni megvetni a lábát újra.

Tudta, hogy valamit el kell kezdenie...

Villany gyúlt az agyában, rádöbbent, hogy ezt a végtelenül kiszolgáltatott helyzetet nem képes elviselni, valamit tennie kell. És jött az ötlet...

Hirtelen indíttatásból becsöngetett az egyik házba. Elmesélte történetét röviden és azt, hogy elhatározta, ingatlanok eladásában fog segédkezni. Ajánlotta magát, ha egyszer túl akarnak majd adni ingatlanjukon, keressék őt meg.

És mit ád Isten, a sok-sok bekopogtatásnak meglett az eredménye nemsokára. Felhívták őt egy eladó ház ügyében.

Így indult a karrier...  

Ma már John - mert így hívják emberünket - egy nagy ingatlanközvetítő hálózatban előadásokat tart arról, hogy mi a legfontosabb a munkánkban, mitől lesz egy átlagos ingatlanos Az Ingatlanos.

Ha kíváncsi a részletekre, kattintson!                                                             

                                                 

                                                                                                   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlankozvetito.blog.hu/api/trackback/id/tr221847765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása